6-WEEKSE NAAICURSUS

Om te leren naaien is het fijn als je een aantal weken achter elkaar les hebt. Zo leer je sneller en blijf je in het ritme.

Daarom biedt Zipper Studio je naailes in Den Haag in de vorm van een
6-weekse naaicursus bij de Naaierij 

We leren je naaien wat je maar wilt, van een kussensloop tot een zelfgemaakte flared broek. Bij Zipper Studio kun je het allemaal leren. Naast naaien leer ik je ook hoe je een patroon kunt aanpassen, precies zodat het op jouw lichaam past of aan jouw wensen voldoet.

Je kunt tijdens de lessen gebruik maken van de naaimachines aanwezig in de studio. Voor je eigen projecten neem je je eigen stof en fournituren mee. Ben je wat vergeten dan kun je dit natuurlijk gewoon lenen of kopen bij de Naaierij. 

Naailes voor iedereen!

Naailes bij Zipper Studio is zo wel voor beginners als voor mensen met ervaring. Of je nu Nederland of engels spreekt, wat jouw doel is met naaien, iedereen is welkom!

Je leert

Jij

Wat anderen naaiden

INTRODUCTIELES

Heb je nog nooit een naaimachine aangeraakt of is dit jaaaaaren geleden met je oma en heb je een opfrisser nodig? Doe dan voordat de naailessen beginnen mee met de introductieles.

Tijdens de introductielessen leer ik je hoe de naaimachine werkt, wat je allemaal nodig hebt en ik help je met je patroon en stofkeuze. Bij de introductielessen zit een handleiding inbegrepen.

Zo heb je na de introductieles alle basiskennis die je nodig hebt om voorbereid aan de naaicursus te beginnen. De introductielessen duren ongeveer 2 uur (ligt aan het aantal personen dat meedoet) en vinden altijd (ongeveer) de week voor de start van de nieuwe cursus plaats.

De introductieles kost €30,- hiervoor leer ik je de beginselen van de naaimachine en krijg je een handleiding met allemaal handige tips & trics. Wanneer je je aanmeld voor naailessen kun je aangeven of je ook een introductieles wilt. Hierover wordt contact met je opgenomen. 

DAGDELEN

  • Maandag avond  19.00u – 21.00u
  • Dinsdag avond 19.00u – 21.00u
  • Woensdag avond 19.00u – 21.00u
  • Donderdag avond 19.00u – 21.00u
  • Vrijdag ochtend 09.30u – 11.30u

FAQ

Hier geven we je alvast een antwoord op de meest gestelde vragen over de naaicursus;

Heb je al ervaring met naaien? Dan kun je ook zeker meedoen met deze cursus. Je begint aan je eigen project en ik kan tijdens de lessen al je vragen beantwoorden. Het fijne is dat je door de lessen echt gestimuleerd wordt om te gaan naaien en als je vast loopt, kun je meteen een vraag stellen.

Het is belangrijk dat je zelf in de gaten houdt of je alle lessen van de cursus kunt komen. Er zijn geen inhaallessen die worden ingepland. Het is dus je eigen verantwoordelijkheid dat je elke les er bij kunt zijn. Natuurlijk kunnen we wel kijken of het mogelijkheid is om tijdens de 6 weken een les in te halen, maar ik kan dat niet garanderen.

Wil je je toch afmelden voor naailessen? (why?) Dat kan tot twee weken voordat de naailessen beginnen. Zo heb ik nog genoeg tijd om iemand anders te regelen die voor jou in de plaats kan komen. Later afgemeld? Dan wordt een deel van het bedrag van de cursus in rekening gebracht.

Een 6-weekse naaicursus kost €150,- wil je daar een introductieles bij (twv. €30,-) dan krijg je korting op het geheel en betaal je €175,-. Hiervoor krijg je een introles, handleiding, kortingskaart voor van Domburg Textiel & een 6-weekse cursus.

In het atelier hebben we patroonboeken ,naaimachines en fournituren voor je klaar staan. Het enige wat je dus hoeft mee te nemen naar de cursus zijn je eigen stoffen. Natuurlijk mag je ook je eigen fournituren, naaimachine of patronen naar de les meenemen. Dat is vaak alleen maar fijn want dan kun je meteen aan de slag 🙂 

Een naaicursus duurt in totaal 6 weken. (Inclusief introductieles 7) Elke naailes duur 2 uur.

Graag zelfs! Tijdens de introductielessen en naailessen is het mega handig om te oefenenen op je eigen machine. Je weet hoe die werkt en zo kun je zowel tijdens de naailes als thuis snel verder aan je projecten.

Voordat de eeste naailes begint wordt er een whatsappgroep aangemaakt. Hierin wordt tijdens de cursus een betaalverzoek ingestuurd. Natuurlijk kun je ook cash betalen.