Isabel is 29 jaar, Hagenees en al bezig met naaien vanaf haar kindertijd. Na haar study Human Technology wist ze niet zo goed wat ze verder wilde doen. Ze werkte in de stoffenwinkel @vandomburgtextiel en werkte daarnaast ook bij @knipmode .
Hier had ze haar afstudeerscriptie gedaan en bleef hangen om uiteindelijk samen met @janicezelf de leukste naaitutorials te filmen. 🎥

Toch ging er op een dag iets kriebelen, want hoe nu verder? Tot ze op een dag koffie ging drinken bij @haleyscometbreakfastclub , waar het idee voor de eerste naaiworkshop, #restitchit, werd geboren.

Daarna volgde alleen nog maar meer workshops. Scrunchies maken bij @confettidenhaag en @strandpaviljoendestaat , kimono’s bij @desushimeisjes , surfponcho’s bij @surfana_collective en kleding repareren bij @optie_b , het was een groot feest!

Daarna kwamen de eerste naailessen bij Confetti, maar na al het gesjouw met de naaimachines werd het tijd voor een vaste plek. En deze plek heeft ze gevonden in de Naaierij. Een plek waar ze met veel plezier naailes geeft en het elke keer weer fijn vind als jullie langskomen. Aanmelden voor de naailessen dan kan hier!

0 Reviews