Hello verlengde lockdown! Daarom ga ik aankomende weken video’s maken waarin ik laat zien hoe ik makkelijke items naai.
Items, die jij misschien bij mij in de naailes kan maken (www.zipperstudio.nl/aanmelden-naaicursus-2021-zipper-studio) , of gewoon thuis om alvast aan de slag te gaan!

In deze video laat ik je zien hoe je een heel simpel topje naait, met het daarbij horende patroon. Dit is het eerste patroon dat ik zelf heb getekend en uitgebracht, dus laat me vooral weten wat je er van vindt en wat er nog beter kan! Het patroon download je hieronder!

De top kun je nu heel leuk dragen over een blouse of shirt met lange mouwen. In de zomer draag je ‘ m gewoon, zonder iets eronder. Ik ben mega blij met dit patroon en ga er zeker nog heel veel maken! Ga jij ‘m ook maken? Tag me dan vooral op Insta of FB @zipperstudio070

Veel plezier ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.