De spencer zie je de laatste tijd steeds meer opduiken overal. Ik vind ze echt fantastisch, want je kan ze niet alleen overal mee combineren (coltruitjes, blouses, longsleeves. Ze houden je ook nog eens lekker warm! = WINNEN

Zelf naaien, aan jou de keus!

Nog leuker is het, dat je een spencer dus heel makkelijk zelf in elkaar naait. Helemaal naar je eigen wens. Je kiest zelf een stof en zelf een trui die je wilt natekenen. Kies je een aangesloten spencer of juist eentje die ruim valt? Of wil je er misschien wel zakken op naaien? Het is helemaal aan jou!

VIDEO: naai je eigen spencer

Omdat het zo makkelijk is om een spencer te naaien, laat ik je met liefde zien hoe je dat doet. Ik laat je zien hoe je het patroon tekent, hoe je spencer in elkaar naait en hoe je een hals aanzet. De uitleg van de hals kun je ook voor t-shirts en sweaters gebruiken, dit zijn echt gouden tips die ik je hier geef!

Alle stoffen en fournituren die ik in mijn video’s gebruik komen bij van Domburg Textiel vandaan.

Ga je zelf ook een de slag? Laat me dan vooral zien hoe jouw spencer is geworden! Ik ben mega benieuwd 🙂

In real life leren naaien?

Wil je gezellig samen met anderen leren naaien, op een fantastische locatie in Den Haag? Meld je dan aan voor de naailessen! Dan zet ik je op de wachtlijst en krijg je bericht als er een plekje vrijkomt 🙂

Heb je vragen of opmerkingen over deze video? Stel ze dan gerust in de comments 🙂 P.s. Vergeet me niet te volgen op Instagram!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.