INTRODUCTIELES

Heb je nog nooit een naaimachine aangeraakt of is dit jaaaaaren geleden met je oma en heb je een opfrisser nodig? Doe dan voordat de naaicursus beginnen mee met de introductieles.

Zo heb je na de introductieles alle basiskennis die je nodig hebt om voorbereid aan de naaicursus te beginnen. En meteen aan de slag te gaan! De introductielessen vinden altijd (ongeveer) de week voor de start van de nieuwe cursus plaats.

Aanmelden voor de introductielessen doe je i.c.m met de naaicursus. Wil je een losse introductieles? Hou dan social media in de gaten!

What You Will Learn

Tijdens de introductielessen leer ik je hoe de naaimachine werkt, wat je allemaal nodig hebt en ik help je met je patroon en stofkeuze. Bij de introductielessen zit een handleiding inbegrepen.

Wij leren je

Jij krijgt

FAQ

Hier beantwoorden we alvast de meestgestelde vragen over de introductieles.

Als je wel al eens hebt genaaid, is het ook handig om mee te doen met de introductielessen. Misschien heb je je naaien zelf aangeleerd, of misschien is het heel lang geleden. Door een introductieles wordt alle naai info weer even opgefrist en kun je al je vragen stellen. En wie weet leer ik je wel iets wat je nog niet wist πŸ˜‰

Natuurlijk kan dat! Je kunt ook een losse introductieles boeken, alleen maar leuk als je thuis alvast zelf aan de slag gaat πŸ™‚

Voor de les hoef je in principe niks mee te nemen, maar als je een naaimachine hebt is dat wel heel leuk. Je leert dan meer van je eigen machine, je kunt alles erover vragen en er mee aan de slag.
Heb je al stoffen of een patroon thuis? Dit mag je ook meenemen πŸ™‚ Of Pinterest ideeΓ«n? Ook altijd leuk! Maar niks hoeft natuurlijk πŸ™‚