In deze blog/video ga ik je uitleggen hoe je een knoopsgat naait met een naaimachine.

Omdat, iedereen lekker thuis aan het naaien is en het voor mij, Zipper Studio, helaas niet mogelijk is om naailes te geven, heb ik bedacht om video’s te maken. Video’s waarin ik je uitleg hoe je verschillende technieken kunt naaien. Alle video’s kun je hier vinden.

Ben je bezig met een blouse of wil je een knoopsgat naaien in de tailleband van een broek, maar weet je even niet waar je moet beginnen? Ik help je graag doormiddel van onderstaande video!

Knoopsgatenvoetje

Om een knoopsgat te maken heb je een knoopsgatenvoetje nodig. Deze krijf je meestal bij je naaimachine. Heb je niet zo’n voetje? Dan kun je deze kopen bij een naaimachine winkel.

Ik maak het knoopsgat met het meest standaard voetje, maar er zijn naaimachines die ander knoopsgaten voetje hebben. Zoals de Husqvarna, of nieuwere machines met een elektrische bedieningsplaat.

Wil je gezellig samen met anderen leren naaien, op een fantastische locatie in Den Haag? Meld je dan aan voor de naailessen! Dan zet ik je op de wachtlijst en krijg je bericht als er een plekje vrijkomt 🙂

Volg je me ook op Insta? 💕


Bekijk meer van Zipper Studio

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.