Ik maakte mijn eigen tuinbroek uit de Fibremood! YAY!
Sinds twee jaar bestaat er een nieuw naaimagazine, Fibremood. Al vanaf de eerste die uitkwam was ik verliefd op dit tijdschrift en de patronen die er in staan. Want; eindelijk patronen die ik ook leuk vind!

TUINBROEK CONSTANCE

Daarom begon ik meteen met een groot project, de tuinbroek! Dit wilde ik al zo lang hebben en vond ook de perfecte stof voor dit patroon bij van Domburg Textiel. Een donkergroen ribstof, made me happy!

Vol goede moed begon ik aan dit project, maar kwam er wel achter dat grote projecten iets minder voor mij zijn weggelegd (op z’n zachts gezegd) Daarom ben ik langer bezig geweest met dit pak dan ik wilde, met tussendoor natuurlijk allemaal projecten die opeens meer prioriteit hadden haha. En daardoor bleef dit prachtige tuinpak maar liggen.

Nu is het zo dat we allemaal thuis moeten blijven zitten, vanwege de Corona uitbraak. Dit is natuurlijk hardstikke balen. Ik kan geen naailes geven en al onze evenementen van de Naaierij zijn ook afgelast/uitgesteld.
Toch geeft deze tijd je wel de gelegenheid om je klusjes op te pakken die je al lang had liggen, ja ja tuinbroek!!! Vandaar dat het me is gelukt om het pak af te maken.

En extra leuk, Ik ben super blij dat het pak af is, want het is een perfect Corona quarantaine pak!

Leuke quarantaine tip: Verf je eigen stof met avocado!

Naaivideo’s

Om de tijd door te komen en omdat ik geen naailes kan geven, ben ik op dit moment bezig met het maken van naaivideo’s. Ik leg je in deze video’s een aantal naaitechnieken uit. Ik vind het super leuk om te doen! Wat vinden jullie ervan? Hier vind je alvast de eerste; Hoe rijg ik een naaimachine in?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.