Privé naailes

Wil je leren naaien, maar doe je dat liever alleen of met een kleinere groep? Neem dan privé naailes! Tijdens deze les kun je zonder schaamte alles vragen wat je maar wilt en je krijgt meteen antwoord! Je kunt deze les alleen of met z’n tweeën volgen. Dus leuk om een keer met een vriendin, vriend of je moeder te doen!

Wat leer je?

Tijdens een privéles mag je zelf invullen. Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen met het maken van een patroon, het werken met de lockmachine of kunnen we samen kijken naar een ingewikkelde techniek waar je maar niet uitkomt. Wat voor jou het meest fijn is!

Voordelen van priveles

Wat kun je doen?

PRIVE LES BOEKEN

Een priveles kun je boeken door een mail te sturen naar

info@zipperstudio.nl of bel/whatsapp naar +31612768592

FAQ

Hier geven we je alvast een antwoord op de meest gestelde vragen over privéles;

Voor de naailessen neem je je eigen stoffen en fournituren mee. Als je iets bent vergeten kun je het natuurlijk lenen of kopen. Verder mag je tijdens de naailessen gebruik maken van de naaimachines.

In het atelier hebben we heel veel patroonboeken liggen. Deze mag je tijdens de intro lessen en naailessen inkijken om een patroon te zoeken of inspiratie op te doen. Kun je thuis geen patroon vinden dan is het vaak zonde dit te doen tijdens de les. Je mag ook altijd vrijdag of zaterdag langskomen bij de Naaierij om een patroon uit te zoeken en te tekenen.

Graag zelfs! Tijdens de introductielessen en naailessen is het mega handig om te oefenenen op je eigen machine. Je weet hoe die werkt en zo kun je zowel tijdens de naailes als thuis snel verder aan je projecten.

Je krijgt na he boeken van de priveles een tikkie in je mailbox of via whatsapp.